Disclaimer

myClics probeert zo zorgvuldig en nauwkeurig mogelijk de informatie weer te geven op deze website, maar het kan gebeuren dat bepaalde informatie niet meer actueel of volledig is. myClics kan echter geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor eventuele incorrecte informatie op deze website.

myClics sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de website van myClics. myClics behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet of de algemene voorwaarden van myClics.

De linken en verwijzingen op myClics naar andere websites bezoekt een gebruiker geheel op eigen risico. De schade die in welke vorm dan ook wordt opgelopen kan niet worden verhaald bij myClics. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om te bepalen of het bezoeken van een website schadelijk is.

myClics is niet verantwoordelijk voor de schade die wordt opgelopen wanneer de site tijdelijk offline is geweest.

De diensten van myClics kunnen op elk moment zonder enige vooraankondiging tijdelijk of definitief worden stopgezet. De kosten die de gebruiker kan oplopen zijn voor eigen rekening.

Webshops

Shop bij meer dan 500 webshops en verdien Clics

Clics verdienen

Er zijn verschillende manieren om Clics te verdienen

Clics inwisselen

Genoeg punten gespaard? Wissel ze in voor geld op je bankrekening

Help

Neem contact met ons op

Volg myClics.nl

Volg myClics via social media zoals Facebook en Twitter