Voertonnen.nl

Voertonnen / kunststof vaten
Onze voertonnen zijn 100% lucht- en waterdicht af te sluiten en voor veel toepassingen geschikt. Niet alleen diervoeding maar ook voedingsmiddelen kunnen droog en vochtvrij worden opgeslagen. Alle kunststof vaten zijn voorzien van voedingsmiddelen keurmerk.

Regentonnen
Regentonnen dragen bij aan een beter milieu en ontlasten ons rioolstelsel. Voertonnen.nl heeft voor ú alleen, de beste kwaliteit geselecteerd en kenmerkt zich in een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Onze eigen SMART regentonnen zijn voor een kleine prijs aan te schaffen inclusief alle benodigde accessoires. Antraciete regentonnen komen steeds meer in opkomst en zijn daarom goed vertegenwoordigd in ons assortiment.

Compostbakken
Compostbakken zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen. Het is helemaal van deze tijd om zelf te gaan composteren. Daarbij wilt u natuurlijk een stevige composter die niet bij de eerste windvlaag in elkaar valt. De compostbakken van Voertonnen.nl zijn verkrijgbaar met of zonder grondplaat en zijn van degelijke kwaliteit zodat ze tegen een stootje kunnen.

Kuipen
Kuipen worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Witte kuipen kunt u bijvoorbeeld prima gebruiken voor het mengen van ingrediënten. Zwarte kuipen zijn meer geschikt voor het planten van bomen, struiken of bloemen. Door de degelijke kwaliteit kunt u in een kuip gaten boren zonder dat deze scheurt. Ook leveren wij diverse speciekuipen in diverse kwaliteitsklassen, zo bepaald u zelf welke kwaliteit het beste bij u past.

Tankjes met kraan
Tankjes met kraan worden over het algemeen gebruikt voor het stoken van drank, een waterslot wordt standaard bijgeleverd. De tankjes zijn voorzien van voedingsmiddelen certificaat en zijn daarom ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld olijfolie en (drink)water. Door de handvaten zijn de tankjes makkelijk te verplaatsen.

Jerrycans
Jerrycans zijn in Nederland in vele prijsklassen te verkrijgen. Het verschil zit vaak in de kwaliteit. Voertonnen.nl vindt veiligheid belangrijk, daarom zijn alle brandstof jerrycans voorzien van certificatie.

Je korting bij Voertonnen.nl:

Algemeen 1.3% korting Bekijk de aanbieding