1

Meld je aan

Aanmelden duurt maximaal 1 minuut!

Je krijgt er direct 125 Clics welkomstbonus voor!

2

Verdien geld

Klik, shop, spaar en  doe mee!

Verdien Clics door het lezen van e-mails, online shoppen en meer!

Wil jij ook snel online wat bijverdienen?

Online geld verdienen? Het MyClics Spaarprogramma!

MyClics is een online loyaliteitsprogramma. Maak snel een account aan, en je kunt direct beginnen met online geld verdienen en besparen op bijna al je online aankopen bij honderden aangesloten webshops.

  • Voor je aanmelding (en compleet invullen van je gegevens) ontvang je € 1,25 in je saldo
  • Je vrienden nog geen lid? Haal ze over en verdien € 3 per actief aangebracht lid (min. 1 aankoop)
  • Heb je € 12,50 (tijdelijk € 10) gespaard? Laat het uitkeren naar je rekening mits je accountscore positief is

Ontvang je onze mails niet? Voeg ons toe aan de lijst met veilige afzenders!

We krijgen op dit moment veel vragen van leden die onze e-mails niet ontvangen. Een oplossing hiervoor is ons e-mailadres mailing@myclics.nl toevoegen aan je adresboek én lijst met veilige afzenders! Lukt dit niet? Neem dan contact op met je mailprovider. Je kunt de e-mails ook altijd op onze website bekijken!

Mocht dit alles niet helpen, dan raden we aan om een nieuw e-mailadres aan te maken waarop je de e-mails van ons ontvangt. Je kunt dit e-mailadres vervolgens koppelen aan je account.

Geld verdienen kan nog eenvoudiger. De beste manier hiervoor is om het niet uit te geven. Dit klinkt heel stom, maar het is de makkelijkste manier om meer over te houden. Een goede tip is om te kiezen voor een goedkope en goede zorgverzekering. Nog meer besparen op je vaste lasten? Vergelijk eens je leningen en je hypotheek. Hierbij kan hypotheekadvies je een enorme besparing opleveren tot duizenden euro's.