Skikk (INT)

SKIKK® is uniek, skikk is de noorse vertaling van Custom. SKIKK laptops , mini pc's, all in one computers en desktop computers zijn anders, uniek, maar vooral maatwerk. Elk basis laptop is aanpasbaar en omdat je zelf kan bepalen hoe je de laptop of computer wenst te ontvangen, kun je altijd de perfecte laptop of computer in huis, of op de zaak hebben. SKIKK laptops zijn alleen verkrijgbaar online en bij een selectief aantal partners.

De SKIKK belofte
Wat maakt elke SKIKK een speciale ervaring?

Of je nu op zoek bent naar een gaming laptop of zakelijke mini pc of nu ... het is niet zomaar een laptop of mini pc, het is zoveel meer.
Net als meesterkunstenaars die hard aan het werk zijn in hun vakgebied, observeren we bij elke stap in het productieproces nauwgezet de kleinste details. Van de mate van spanning op elke bevestigingsschroef van de heatsink, tot de precieze toepassing van koelpasta op elke CPU en GPU-chip, wordt elk onderdeel zorgvuldig onderhouden en elke actie vakkundig uitgevoerd. Voor ons is het productieproces veel meer dan alleen het samenstellen van een laptop. Het is een vorm van kunst en met liefde voor jou, op maat gemaakt.

 

Je korting bij Skikk (INT):

default 1% korting Bekijk de aanbieding